about uscontact uswebsite mapprivacy policyterms & conditions

Special offers
RENT A CAR
Cars Transfers Information Reservation form Terms & conditions
OPERATIVE LEASING
Cars Calculator Information Inquiry form Terms &
conditionsworking hours
9:00 - 19:00 mon-fri
tel.: +359 2 495 8812
tel./fax +359 2 495 8813
mobile: +359 888 999 484

ПРЕДСТАВЯНЕ

Фактология и история

„ТБ Четири сезона” ООД е създадено през 1999 година с лиценз за туроператорска дейност. Компанията работи основно в съставянето и организирането на туристически програми за индивидуални и групови пътешествия – класически и приключенски, “tailor made” маршрути, семейни ваканции, частни и бизнес пътувания, разработва нови туристически дестинации и оперира при изготвянето и управлението на специализирани мероприятия.

През 2003 год. „ТБ Четири сезона” ООД привлече медийния интерес в България като предложи първа на клиентите си възможността да ползват услугите й на изплащане.

Дружеството развива партньорски взаимоотношения с Обединена Българска банка. Успешно си партнира и с най-големите и утвърдени български туроператори и туристически агенции, както и с компании от туристическия бранш на държави от Европа и Азия.

 „ТБ Четири сезона” ООД притежава удостоверение за регистрация за туристическа дейност – туроператор и туристически агент, с номер: РК-01-6334, издадено от Държавната агенция по Туризъм и сертификат за застраховка „Отговорност на туроператора” от „ДЗИ – Общо застраховане” АД, съгласно ПМС №247/01.11.2001 год. – застрахователна полица № 212109229000003 от 05.03.2009 год.

 

2009 година компанията стартира с обновен корпоративен дизайн. Новост е и разширяването на обхвата от услуги, предлагани от „ТБ Четири сезона”. От началото на същата година фирмата предлага собствени автомобили под наем от най-висок клас – лимузини и 4х4, разполага с индивидуална кредитна линия за оперативен лизинг на превозни средства, а всички предлагани услуги ще могат да бъдат плащани онлайн чрез виртуален ПОС-терминал. Дружеството е първото сключило договор с банка за този вид разплащания в сферата на туризма в България.

 

„ТБ Четири сезона” ООД се поставя в услуга на клиентите си и продължава да търси и разработва алтернативни варианти за задоволяване потребностите им в динамичната и конкурента среда на туристическия пазар.
about uscontact uswebsite mapprivacy policyterms & conditions